Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης

Το www.felicityart.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων στο Διαδίκτυο (Internet) της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία “Κουτσουδάκης Γεώργιος”, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, επί της οδού Ούλωφ Πάλμε αριθμός 95Α, με ΑΦΜ 048346823 ΔΟΥ Ηρακλείου.

Σκοπός του κειμένου αυτού είναι να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, ώστε να εξυπηρετηθείτε καλύτερα στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.


Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων


Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής. Η felicityart διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί , προσθέτει ή μεταβάλλει το περιεχόμενο των όρων ή τις υπηρεσίες της felicityart, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, μόνο με την ανακοίνωσή τους μέσω του διαδικτυακού τόπου. Σε περίπτωση κατά την οποία η διάθεση οποιουδήποτε προϊόντος της felicityart ρυθμίζεται από ειδικότερους όρους χρήσης, οι όροι αυτοί θεωρούνται ως ένα σύνολο με τους παρόντες όρους χρήσης. Σε περίπτωση όμως σύγκρουσης υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι χρήσης κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας.


Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή


Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από τη felicityart, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

Οι παραγγελίες δίνονται διαδικτυακώς εγγράφως δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο felicityart και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της felicityart, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail, σε συνέχεια της υποβολής της παραγγελίας. Στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.και δύναται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αποστολής ή αντικαταβολής όπου αυτό προκύπτει. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι παύσης της χρονικής ισχύος τους.

Ορισμένα προϊόντα υπάρχουν σε απόθεμα με άμεση διαθεσιμότητα. Για τα περισσότερα προϊόντα απαιτείτε παραγγελία και χρόνος αναμονής, για τον οποίο ενημερώνεται ο πελάτης τηλεφωνικά και γίνεται περαιτέρω συνεννόηση για την τοποθέτηση της παραγγελίας .Υπάρχει πιθανότητα κάποιος κωδικός να καταργηθεί χωρίς προειδοποίηση, από τον προμηθευτή, κάτι για το οποίο δε φέρει ευθύνη η επιχείρηση μας.


Επιβεβαίωση παραγγελίας


Πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε αναγράψει σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Από τη στιγμή που καταχωρήσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων της επιβεβαίωσης καταχώρησης και να ενημερώσετε γραπτώς τη Felicityart (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ως άνω ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) για οποιοδήποτε σφάλμα, διαφορετικά τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης εφαρμόζονται ως έχουν στη Σύμβαση


Έκδοση παραστατικού.


H παραγγελία σας συνοδεύεται πάντα με απόδειξη λιανικής πώλησης.


Ακύρωση παραγγελίας.


Η ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 24 ώρες.

Μετά το παραπάνω χρονικό σημείο καμία ακύρωση δε θα γίνεται δεκτή.


Προϋποθέσεις αλλαγής-επιστροφής προϊόντων


Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος στην περίπτωση που :

 • Το προϊόν δεν τον ικανοποιεί
 • Το προϊόν είναι ελαττωματικό
 • Έχει αποσταλεί λάθος προϊόν από αυτό που είχε παραγγείλει.
 • Δεν είναι το σωστό νούμερο.


Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να αλλάξει ή επιστρέψει το προϊόν ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται στην παράγραφο ''Αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων'' και με απαραίτητη προϋπόθεση:

 • Να μην έχει χαλάσει η συσκευασία του προϊόντος
 • Να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από την αρχική του συσκευασία, συμπεριλαμβανομένου αξεσουάρ, ετικετών, κλπ
 • Να είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν κατά την αγορά.
 • Το προϊόν να συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης
 • Να μην αποτελεί προϊόν ειδικής παραγγελίας ,δηλαδή προϊόν το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρία μας αποκλειστικά και μόνο για τον συγκεκριμένο πελάτη.
  Τέτοια προϊόντα θεωρούνται προσκλητήρια, μπομπονιέρες, μαρτυρικά, βαπτιστικά ρούχα σε νούμερο κατά παραγγελία καθώς και προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την αρχική τους μορφή κατόπιν απαίτησης του πελάτη όπως αλλαγή χρώματος ή η αναγραφή ονόματος.


Σε περίπτωση όπου το προϊόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω προαναφερθέντες όρους της παραγράφου, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


Τρόπος παράδοσης


Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που δηλώσατε. Σε περίπτωση που απουσιάζετε η εταιρίας ταχυμεταφορών θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματος σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή. H felicityart δεν ευθύνεται για καθυστέρηση εκτέλεσης-παράδοσης της παραγγελίας σας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράτασης του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, φυσικές καταστροφές κλπ.


Δικαιώματα Ιδιοκτησίας


Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνεται υλικό ιδιοκτησίας της Felicityart. Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Felicityart και προστατεύεται από την Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται, ολικά ή μερικά, η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή και αναμετάδοση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, η αποθήκευση σε βάση δεδομένων, η αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή και τροποποίηση της μορφής, του περιεχομένου και της εμφάνισής της, χωρίς την έγγραφη άδεια της felicityart. Η εμφάνιση του υλικού στο διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης ή εκμετάλλευσής του.


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Η Felicityart δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα και βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από τη Felicityart προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η Felicityart μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Η Felicityart δεν διανέμει σε κανένα άλλο τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της, πλην των αναγκαίων στοιχείων που δίνονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς στην αρμόδια Τράπεζα π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας), ή της διευθύνσεως κλπ. στην μεταφορική εταιρεία για τη μεταφορά των προϊόντων, τα οποία διαγράφονται από τη βάση μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας, με τον τρόπο αυτό, ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ηλεκτρονικής ασφάλειας. Η Felicityart δεν φέρει ευθύνη για ψευδή στοιχεία ή ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή εάν διαπιστωθεί ότι γίνεται προσπάθεια να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου κατά τη διάρκεια αποστολής στοιχείων on-line, όλες οι πληροφορίες θα αποτελούν μέρος έρευνας. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές ή αστυνομικές αρχές, μόνο κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.


Τροποποίηση/κατάργηση των παρόντων όρων και περιεχομένου ιστοσελίδας


Η Felicityart διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα της, και τα σχετικά με αυτήν προϊόντα και υπηρεσίες, να ανανεώνει και τροποποιεί κατά την κρίση της την παρούσα πολιτική, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, από και με σχετική τροποποίηση του παρόντος. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας, καθώς και της ισχύουσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη ατομική προειδοποίηση προς τους χρήστες.


Πληρωμή Προϊόντων


Οι πληρωμές των προϊόντων γίνονται με τους κάτωθι τρόπους:

 1. Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα VISA, MASTERCARD ή MAESTRO που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα. Δεν γίνονται δεκτές οι κάρτες AMERICAN EXPRESS και DINERS CLUB
 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:
  Προεξόφληση της παραγγελίας στον κάτωθι λογαριασμό:

  EUROBANK : GR6202601680000070200615346
  Δικαιούχος: Κουτσουδάκης Γεώργιος

  Αποστολή αντιγράφου της τραπεζικής κατάθεσης με e-mail στο info@felicityart.gr


Δωσιδικία & εφαρμοστέο δίκαιο.


Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος μας ή από τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια Ηρακλείου.


Δήλωση αποποίησης ευθύνης


Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της, καθώς συνιστά ευθύνη του πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας. Η επιχείρηση μας και οι συνεργάτες της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να εγγυάται ότι οι λειτουργίες του ή των server του , θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα κλπ.


Αποδοχή όρων


Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος του, έχουν διαβαστεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την εξασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην περιήγησή της. Μάθε Περισσότερα