Προϋποθέσεις αλλαγής-επιστροφής προϊόντων


Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα επιστροφής – αλλαγής προϊόντων στην περίπτωση που

  1. Το προϊόν δεν τον ικανοποιεί
  2. Το προϊόν είναι ελαττωματικό
  3.  Έχει αποσταλεί λάθος προϊόν από αυτό που έχετε παραγγείλει
  4.  Δεν είναι το σωστό μέγεθος


Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο καταναλωτής μπορεί να αλλάξει ή να επιστρέψει το προϊόν ενημερώνοντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τηλεφωνικά στο 2810299214 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επιστροφής που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων.


Η επιστροφή - αλλαγή είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 

  1.  να επικοινωνήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
  2.  το προϊόν δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί, χρησιμοποιηθεί και παραποιηθεί 
  3.  το προϊόν να συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης
  4.  να μην αποτελεί προϊόν ειδικής παραγγελίας ,δηλαδή προϊόν το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρία μας αποκλειστικά και μόνο για τον συγκεκριμένο πελάτη.
    Τέτοια προϊόντα θεωρούνται προσκλητήρια, μπομπονιέρες, μαρτυρικά, βαπτιστικά ρούχα σε νούμερο κατά παραγγελία καθώς και προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την αρχική τους μορφή κατόπιν απαίτησης του πελάτη όπως αλλαγή χρώματος ή η αναγραφή ονόματος.


Σε περίπτωση που το προϊόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω προαναφερθέντες όρους της παραγράφου, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής – επιστροφής προϊόντων.


Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος για λόγους διαθεσιμότητας, τότε η εταιρία μας θα επιστρέψει τη χρηματική αξία του στον πελάτη εντός 15 ημερών.